Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 10. desember 1999 kl 20.50 Fashion File

Fashion File (t)

NRK2 fredag 10. desember kl 20.50
Fashion File (13:52)

Calvin Klein sist ut

Det er blitt tradisjon at Calvin Klein er sist ut med sin visning under moteuken i New York. Slik var det også når høstens og vinterens mote skulle vises fram.
Minimalistisk, sensuelt og med de samme frontfigurene som før viser Calvin Klein sine moter i kveldens \"Fashion File\".
- Calvin fornekter seg ikke. Det er blitt rutine for oss journalister at han er sist ut med sine verk i moteuken. Som vanlig er stilen minimalistisk, men den er likevel nyskapende. Det er en fantastisk kolleksjon av klær, sier reporter Tim Blanks.
Selv om han har stor suksess med sin nye kolleksjon, er kritikken på andre områder annerledes. Calvin Klein ble nylig nødt til å kansellere kampanjen for nytt barneundertøy, etter at kritikken dømte bildene som altfor erotiske for barnetøy.
- Hvis det hadde vært noen andre som stod for kampanjen, hadde ingen reagert. Men når navnet er Calvin Klein, ser det ut til at alle må stille spørsmål ved reklamen. Derfor var det best å trekke den fra markedet, sier Klein selv.
I kveldens program kan du se fra Kleins kolleksjon. Programmet byr også på et møte med Donatella Versace som viser sine kreasjoner for offentligheten i Italias egen moteby, Milano.
- Vi vet ikke mye om kolleksjonen på forhånd, men vi venter oss en millenniumseksplosjon, sier Tim Blanks.
I tillegg er Blanks hos designerne Viktor & Rolf Haute Couture, Millenium Frock, Deborah Milner og Loni Catalano.

NRK2 fredag kl 20.50

Kanadisk produksjon
Reporter: Tim Blanks
Produsert av CBC International Sales
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18