Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 1. september 2003 kl 19.30 Puls

Knallstart for Puls!

Programleder Anbjørg Sætre Håtun er tilbake med
Programleder Anbjørg Sætre Håtun er tilbake med "Puls" (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Programleder Anbjørg Sætre Håtun og resten av redaksjonen har brukt sommeren til å fornye "Puls". Forbrukersaker med tips fra seerne og gode råd fra programmets eget ekspertpanel er to av nyhetene i høst.

Ekspertene er Fedon Lindberg (kosthold og helse), Siri Aabel (alternativ behandling), Jørgen Skavlan (allmenn medisin), John Nikolaisen (sex og samliv), Jorunn Sundgot-Borgen (kropp og trening) og Finn Skårderud (psykisk helse). De skal dekke hvert sitt område for seerne.

Jørgen Skavlan er ukas ekspert
Først ut av ekspertene er Jørgen Skavlan, som i kveld skal fortelle om årets influensavaksine, gi gode råd mot tennisalbue og hvilke p-pillemerker som passer for de ulike behovene kvinner har. Etter tv-sendingen fortsetter Anbjørg og Skavlan med bredbåndssending gjennom "Puls" sine nettsider, der seerne kan stille spørsmål og få svar med én gang.

Råd mot munnskåld
Visste du at så mange som hver femte nordmann er plaget av vonde sår i munnen? Munnskåld er mandagens forbrukersak i "Puls", og journalistene Gunnar Grøndahl og Wenche Lie Giæver har tatt imot råd fra seerne om hva som kan gjøres med problemet. I hver sending presenterer de små og store helseplager, og tirsdager kan seerne møte dem på "Puls" sine nettsider for å gi nettopp sine råd til andre.

Mestring
Å mestre noe kan gi inspirasjon til å gi seg i kast med nye utfordringer. Det vet Anne, som slanket seg med "Puls" før jul i fjor. Hun gikk ned 23 kilo, og nå har hun satt seg et nytt mål: Å sykle fra Trondheim til Oslo. Vi blir med henne på sykkelturen.

Egenprodusert magasin fra NRK Fakta
Prosjektleder: Marie Sjo
Programleder: Anbjørg Sætre Håtun
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252