Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 22. juli 2004 kl 21.25 Niern: Kondomjakten

Ungdommelige hormoner…

Brad (Will Friedle) er helt på knærne etter Brooke (Marley Shelton). (Foto: Warner Bros.)
Brad (Will Friedle) er helt på knærne etter Brooke (Marley Shelton). (Foto: Warner Bros.)
I denne ungdommelige komedien løper hormonene mer løpsk enn vanlig. Brad er vilt forelsket i Brooke, men hun har tilfeldigvis en kjæreste som er stjerne på skolens fotballag. Sjalusi og intriger står i kø, men når kåtheten tar overhånd, oppstår et uoverstigelig problem: Det er ingen som har kondomer…

Brads beste venn Leah bryr seg ikke det minste om Brads interesse i Brooke, men det er fordi hun er hemmelig forelsket i ham og ønsker at han ville gjengjelde følelsene hennes. Brooke på sin side har problemer med sin sportsinteresserte kjæreste, og bestemmer seg for å gjøre ham sjalu. Når Brooke møter Brad på skolen, forteller hun ham at hun mer enn gjerne vil ha sex med ham.

Dette er gode nyheter for Brad, men det er et lite problem: Han har ingen kondomer, og som kvelden skrider fram, har han like store problemer med å finne noen beskyttelse som gamle Adam i Edens hage. Leah er ikke særlig glad for dette. Selv om hun gjerne vil at Brad skal få det som han vil, vet hun at Brooke bare bruker ham og at hun aldri kan gi ham den kjærligheten hun føler for ham.

Amerikansk spillefilm fra 1997
Originaltittel: "Trojan War"
Regi: George Huang
I rollene: Will Friedle, Jennifer Love Hewitt, Marley Shelton, Adam Cole, Anthony Michael Hall
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83