Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 23. juli 2010 kl 18.10 Kokkekamp

Ma(k)tkamp mellom Gry og Ine

Kokken Paula Flores Halvorsen, Gry Larsen, Ine Marie Eriksen,  programleder Rune Gokstad og kokken Harald Osa. (Foto: Bengt Wilson)
Kokken Paula Flores Halvorsen, Gry Larsen, Ine Marie Eriksen, programleder Rune Gokstad og kokken Harald Osa. (Foto: Bengt Wilson)
I 2003 var Gry Larsen AUF-leder og stortingsrepresentant, og Ine Marie Eriksen var leder for Unge Høyre. I kveld er det håp om å unngå politisk røre når Gry allierer seg med mesterkokken Harald Osa og Ine Marie med mesterkokken Paula Flores Halvorsen. Rune Gokstad er upartisk leder for seansen.

Gry Larsen var ikke alltid på linje med moderpartiet, men Gry har også sine upolitiske sider. Hun har kjøpt klær hun aldri bruker – og indisk mat med rødvin til, er noe Gry setter pris på.

Ine Marie Eriksen var de unges talskvinne og skolepolitikkens vokter. Som både stortingsrepresentant og Unge Høyre-leder hadde hun stor innflytelse - og hun har som kjent fortsatt sin politiske karriere.

Om serien
"Kokkekamp" er et britisk konsept, "Ready, steady – cook". Opplegget går ut på at to kjente personer kommer i studio med hver sin bærepose med matvarer for maksimum 100 kroner. I løpet av 20 minutter skal de, godt hjulpet av to profesjonelle kokker, trylle fram en tre retters meny av råvarene. Publikum avgjør hvem som lykkes best.

Mesterkokkene er Frode Aga, Lars Erik Underthun, Paula Flores Halvorsen og Harald Osa. De bytter på å være med i serien.

Egenprodusert underholdning
Programleder Rune Gokstad
Prosjektleder Stian Malme
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no / 41 42 88 00
TV-seere bes kontakte Publikumsservice / 815 65 900