Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 10. oktober 1999 kl 19.45 Offshore

Offshore (ttv)


NRK1 søndag 10. oktober kl 19.45
Offshore (84)

Familien Bjerke i oppløsning

Berit er bekymret. Til tross for flere advarsler til Vidar, å ikke fortelle om sin utroskap, har han brutt sammen og fortalt kona Solveig alt, også hvem han har hatt en affære med. Nå frykter Berit at det bare er et tidsspørsmål før også Frank får høre historien.
Berit tør ikke en gang forestille seg hvordan Frank vil ta det hvis han får vite hva som har skjedd ute på plattformen. Den lille affæren Vidar og Berit hadde på Huldra, har plutselig fått enorme dimensjoner.
Heller ikke Synne er i godt humør for tiden. Hun sliter med å stole på Tor-Arne, samtidig som hun ikke trives hjemme hos foreldrene.
Også hjemme hos kokken Göran er det familieforviklinger. Hans rasistiske nabo Fru Jonassen, som spilles av Frøydis Armand, plager stadig familien med hentydninger om at hun vet at iraneren Reza bor i leiligheten. Dette misliker hun sterkt, noe ekskonen Nadia er enig i. Hun vil ikke at Göran skal bryte loven.
Åge jobber fortsatt med å infiltrere Huldra, og forsøker å tyne all mulig informasjon ut av de ansatte. Til tross for at han er usedvanlig nysgjerrig, blir ikke kollegene mistenksomme.
Imens gjør Hroar Torgersen igjen sitt inntog i NorWestOil. Denne gangen for å presentere sitt nystartede agentur, som er både bedre og billigere enn de andre.

Om \"Offshore\"
NRK Dramas suksesserie om livet til menneskene på oljeplattformen Huldra er nå inne i sin sjuende sesong. \"Offshore\" er Norges mest populære langserie og har hatt opp mot en million seere hver uke. I august i år ble \"Offshore\" nok en gang tildelt Amanda-prisen for beste underholdningsdrama for fjernsyn. Serien ble kåret til fjorårets beste tv-serie av Programbladets lesere og til den mest populære dramaserien 1998 av Dagblad-leserne.
Opptakene til \"Offshore\" startet i mars 1996. Innen utgangen av 1998 hadde NRK Drama produsert i alt 91 halvtimes episoder, noe som er nok til at serien kan fortsette ut hele 1999.
I noen av rollene: Finn Schau, Mia Gundersen, Wenche Kvamme, Suzanne Paalgard, Frank Krog, Rut Tellefsen, Örjan Landström, Frank Iversen, Anne Krigsvoll, Håvard Bakke, Ove Chr. Owe og Martine Karlsen.
\"Offshore\" har egne sider på internett: www.nrk.no/drama/offshore/
På sidene ligger konkurranser og informasjon om serien og skuespillerne. Man kan også laste ned vignetten og klipp fra sesongens episoder.

NRK1 søndag kl 19.45

Bilder (via Scanpix/Internett)
1. Nadia, Reza og Lisa i leiligheten til Göran. (Foto: Barbara Halden)

2. Frøydis Armand spiller den rasistiske naboen Fru Jonassen. (Foto: Barbara Halden)

3. Vidar og Berit er bekymret. (Foto: Anne Liv Ekroll)

Egenprodusert dramaserie
Prosjektleder: Bitte Monn-Iversen, tlf 23 04 91 64
Manusforfatter ep. 82-84: Bernt Kristian Børresen
Kontaktperson NRK Drama: Ingvil Giske, tlf 23 04 80 44
Regi ep.82-84: Tor M. Tørstad
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18