Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 29. januar 2013 kl 22.25 Girls

Intime mysterier


Hanna sporer opp collegekjæresten for å komme til bunns i hvordan hun ble smittet av HPV. Hun finner ut av mer enn hun ventet.

Marnies gallerisjef introduserer henne for en selvgod kunstner som klarer å pirre hennes oppmerksomhet, mens Jessa gjør seg nye erfaringer som barnepasser. ing>

Om serien
Vi befinner oss i New York der fire jenter forsøker å komme seg helskinnet gjennom 20-årene. Serien skildrer deres absurde hverdag med herlig sarkasme og svart humor. "Girls" vant en Emmy og ble nominert til en Golden Globe-pris i 2012.

Hovedpersonen Hannah (spilles av den genierklærte serieskaperen Lena Dunham) får et uventet møte med virkeligheten når foreldrene hennes annonserer at pengestrømmen kuttes, og fra nå av må hun forsørge seg selv i «The Big Apple».

Hannahs samboer og nære venninne Marnie (Allison Williams) er fanget i et forhold som har mistet alt av gnist, til tross for – eller kanskje på grunn av – at kjæresten Charlie er verdens snilleste fyr. Det er muligens på tide å prøve noe nytt?

Hannah og Marnies felles venninne Shoshanna (Zosia Mamet) lever i en rosa boble fylt med teddybjørner og pusegensere. Shoshannas største problem: Hun er fortsatt jomfru, og det er jo helt ekstremt flaut. Noe må gjøres!

Sist men ikke minst møter vi Shoshannas kusine Jessa (Jemima Kirke), en bereist brite med eksotisk aksent og svevende holdning til det meste i livet.

Serien sendes i doble episoder.

Originaltittel: Girls
Produsert av HBO 2011
Med: Lena Dunham, Allison Williams, Zosia Marnet, Jemima Kirke, Adam Driver, Christopher Abbott m.fl)
Presseansvarlig: Jade Josefine Nordahl/ 92403873
TV-seere kan kontakte NRKs Publikumsservice / 815 65 900