Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 27. oktober 2013 kl 20.55 Der ingen skulle tru at nokon kunne bu

Bruaset er tilbake!


Ja, det er sant! Oddgeir Bruaset byr på en rykende fersk runde av suksess-serien der vi møter inspirerende personligheter som bor langt utenfor allfarvei. Dette er den ellevte sesongen i rekka, og første tur går til en veiløs gård innerst inne i Vistenfjorden på Helgeland.

Sesongstarten er lagt til den enslige, veiløse farsgården Bønå. Sønnen, Ole Arnold Bønå, har vendt hjem for å ta over gården etter sine nypensjonerte foreldre, som også har etablert en leirskole på Bønå.

Ole Arnold hadde egentlig helt andre planer enn å bli fastboende bonde på Bønå. Han skulle opprinnelig bli sosionom, men midtveis i studiene fikk han nye tanker. Han ville hjem, ta over gården og praktisere som sosionom på egen gård. For i tillegg til å drive leirskolen som foreldrene startet, kunne han åpne gården for barn og unge som sliter i hverdagen. Og slik ble det.

Om serien
Den folkekjære programlederen Oddgeir Bruaset har nok en gang funnet frem til herlige einstøinger og personligheter langt utenfor allfarvei. Denne gangen drar han blant annet på besøk til Setesdalsheiene i Valle kommune, et gammalt finnetorp i Hedmark og en liten fjellgård i Ryfylke.

Norsk dokumentarserie i 6 deler. Sesong 11.
Egenproduksjon fra NRK Møre og Romsdal
Programleder: Oddgeir Bruaset
Presseansvarlig: Silje Marie Lien, tlf: 97 52 52 87
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice tlf: 815 65 900