Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 8. mai 2013 kl 20.15 Sigrid søker selskap

Date-bonanza


Kveldens episode blir en ren date-bonanza. Alle de tre kandidatene må gjøre sitt aller beste for å få med seg noen utvalgte videre i programmet.

Og det er langt fra tradisjonelle dater som står på programmet når Sigrid får bestemme! Karin må gjennom en "drive-through"-date på en bilbane, Ove må speed-date på elvebåt, men Ragnar må varte opp tre damer med selvskutt elg og gammaldans i tv-stua.

Sigrid gjør alt hun kan for å skape romantikk i uvante omgivelser, men det viser seg etter hvert at det skal mer til enn fint vær og vakre omgivelser for at deltakerne skal finne "den rette".

Om serien
Velkommen til "Sigrid søker selskap" – et program der Sigrid Bonde Tusvik tar kjærlighetslivet til tre single østfoldinger i sine egne hender.

Ingenting er hellig når Sigrid angriper oppgaven med å skaffe kjæreste / sjelevenn / livsledsager til Ove (26 år fra Hobøl), Karin (31 år fra Slitu) og Ragnar (70 år fra Rakkestad). Sigrid krever svar på alt fra private detaljer om kjærlighetslivet deres, til mer praktiske spørsmål om hvordan deltakerne har tenkt til å kle seg og te seg på neste date.

Resultatet er en ellevill dating-karusell over åtte uker, stappfull av latter, tårer, flauser og romanser.

Sendt tidligere.

Underholdningsserie (2011)
Produsert av: Rubicon TV
Programleder: Sigrid Bonde Tusvik
Pressekontakt: Nathalie Sprus , 23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice info@nrk.no, tlf: 815 65 900