Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 25. november 2000 kl 21.35 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)

NRK1 lørdag 25. november kl 21.35
Med hjartet på rette staden

Tragedier hjemsøker Aidensfield

Alvoret tynger Aidensfield i kveldens episode av \"Med hjartet på rette staden\". Byen blir offer for en serie drapstrusler, økonomiske problemer og en alvorlig brann.

En mystisk og tilbaketrukket mann, Adrian Shaw (David Bamber), flytter til Aidensfield. Samtidig blir hans nærmeste nabo offer for en kampanje som blant annet omfatter ubehagelige telefoner og direkte trusler. Har den nyinnflyttede noe med dette å gjøre?

Den populære puben Aidensfield Arms har fått økonomiske problemer etter at husleien ble satt kraftig opp. For å skaffe nye inntekter bestemmer pubeieren George at de skal utvide matserveringen. Ginas nye kjæreste, Anton (Peter Washington), får jobben som kokk. Men for mye kyssing på kjøkkenet fører til brann, og Anton blir kjørt til sykehuset med alvorlige brannskader.

Imens blir Greengrass alarmert av mystiske hendelser oppe i heiene rundt landsbyen.

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er fra idylliske Yorkshire. Hovedpersonen er politimannen Nick Rowan som forlot storbylivet i London sammen med sin kone Kate for å leve i roligere omgivelser på landsbygda. Nå er Nick blitt alene med datteren Katie etter at hans elskede kone døde. Men med god hjelp og oppmuntring fra Kates tante Eileen begynner Nick igjen å ta del i landsbylivet. Og hans lille datter Katie er blitt en livlig unge.

\"Med hjartet på rette staden\" er den mest populære serien i England. Med seertall på inntil 17,7 millioner er dette den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess.

NRK1 lørdag kl 21.35

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat (serie 6, episode 3)
Med Nick Berry, Derek Fowlds, Bill Maynard, Kazia Pelka, Anne Stallybrass, William Simons, Mark Jordan, Juliette Gruber m.fl.
Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41 (anne.marie.astad@nrk.no)