Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 18. november 2005 kl 19.55 Beat for beat

Variert smak

Marvin Charles Cummings, Line Elvena Høllesli, Ingrid Gjessing og Rune Gokstad er gjester hos Ivar Dyrhaug i
Marvin Charles Cummings, Line Elvena Høllesli, Ingrid Gjessing og Rune Gokstad er gjester hos Ivar Dyrhaug i "Beat for beat" i kveld. (Foto: Erik Dyrhaug)
Ingrid Gjessing og Rune Gokstad stiller som NRK-lag med forkjærlighet for Grand Prix-låter og Norsktoppen. Marvin Charles Cummings og Line Elvena Høllesli representerer en litt annen tilnærming til musikken. De elsker nemlig soul og jazz.

Ingrid Gjessing ble landskjent som programleder under fjorårets Idol-runde på TV2. Nå er hun fast ansatt i NRK, og i kveld er det hennes tur til å vise frem sine musikalske sider. For selv om det ikke ble en sangkarriere på Ingrid, har hun siden hun var en liten jente drømt om å få delta i Grand Prix. I stedet var det familien som fikk bivåne den gryende entertaineren, som gjerne tok 19 Grand Prix-innslag på strak arm... Følgelig er det også norske låter og særlig Grand Prix-slagere Ingrid har en helt spesiell forkjærlighet til.

Ingrid er på lag med Rune Gokstad, komiker og programleder med faste innslag i "Den store klassefesten". Forhåpentligvis blir han mer enn et innslag i kveld, og kan trolig varte opp med både norske og internasjonale slagere.

På motsatt lag er Line Elvena Høllesli og Marvin Charles Cummings. Line har sunget siden hun var bitteliten og jobber for tiden med en ny plate. Hun er spesielt glad i soulmusikk og gospel, men skriver også egne låter.

I kveld er Line på lag med Marvin Charles, opprinnelig fra USA, men flyttet til Norge for 19 år siden. Også han har en forkjærlighet for soulmusikk, og drømmer om å gi ut egen plate. Enn så lenge jobber han som demoartist etter at bandet hans, Marvin Charles Trio, la opp etter ti år i fjor.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf 23 04 99 18/988 588 80

Vises også i Nett-TV.LENKER
  • Les mer: www.nrk.no/programmer/tv/beat_for_beat/