Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 14. april 2005 kl 21.35 Niern: Head over Heels

Mord ingen hindring

Er det grunn nok til ikke å gå ut med enmann om du tror du har sett han myrde noen? Dette og andre spørsmål i forbindelse med moderne forhold er det denne romantiske komedien handler om. Amanda Pierce (Monica Potter) har ikke hatt hellet med seg på kjærlighetsfronten, og når hun endelig treffer den rette mistenker hun at han har et mord på samvittigheten.

Amanda har en flott jobb hun trives med. Hun restaurerer malerier for The Metropolitan Museum of Art, og deler en romslig leilighet med fire suksessrike modeller, spilt av Ivana Milicevic, Shalom Harlow, Sarah O’Hare og Tomiko Fraser.

Amanda er stadig på utkikk etter en kjæreste siden hennes tidligere forhold har endt med brutte løfter eller utroskap. Hun tror hun har funnet den rette i Jim Winston (Freddie Prinze jr.), men hun har grunn til å tro at han er innblandet i mord.

Hun bestemmer seg for å finne ut av sannheten, og siden hun slett ikke er sikker på at han har drept noen blir det flere komiske situasjoner ut av etterforskningen hennes.

Amerikansk romantisk komedie (2001)
Originaltittel: "Head Over Heels"
Med: Monica Potter, Freddie Prinze jr., Shalom Harlow, Ivana Milicivic, Sarah O’Hare, Tomiko Fraser
Regi: Mark S. Waters
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78