Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 9. november 2011 kl 20.15 Valpekullet

Et innholdsrikt hundeliv


De ferske hundeeierne gjør en flott jobb med valpene sine. Sofie og Happy har begynt på kurs i kreativ dressur, mens Olah og Kamelia forberedes til deres aller første hundeutstilling.

August har tatt med valpen Emma på sporkurs, og sammen gjør de allerede store fremskritt. Han elsker sin nye hobby, og får seg også en ekstrajobb på hundemessen Dogs 4 All. Hos familien Stoltz Halvorsen har valpen Noddy endelig blitt godtatt av Happy, som er blitt en ansvarsfull storebror. Med Felia som inspirasjon og moralsk støtte, kommer hundeeier Ingrid i stadig bedre form. Som lønn for strevet venter en stor overraskelse!

Om serien
I "Valpekullet" følger vi valpene til Cocker Spanielen Stella fra fødselen av. Vi blir med på den lange reisen ut i det fremmede, til nye mennesker og nye hjem. Valpeflokken på seks får til dels svært ulike omgivelser å takle, og familiene møter nye utfordringer i hverdagen. På veien dukker det opp både overraskelser, gleder, fortvilelse, latter, bekymring, konflikter, spenning og kjærlighet.

Familieunderholdning i åtte deler (2011)
NRK Underholdning
Kommentar: Marte Stokstad
Regi: Hege Westad
Prosjektleder: Skjalg Solstad
Pressekontakt: Silje Marie Lien, mobil: 97 52 52 87
TV-seere bes ta kontakt med Publikumsservice: info@nrk.no, tlf: 815 65 900