Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 7. november 2002 kl 21.15 På Jamies kjøkken

Jentelag med ovnsbakt laks på menyen

I kveld arrangerer den populære tv-kokken Jamie Oliver jentelag med et utsøkt måltid for søsteren som skal gifte seg.
I kveld arrangerer den populære tv-kokken Jamie Oliver jentelag med et utsøkt måltid for søsteren som skal gifte seg.
Søsteren til Jamie Oliver skal gifte seg, og den populære tv-kokken arrangerer et jentelag. På menyen står ovnsbakt laks med oliven, grønne bønner, ansjos og cherry-tomater med basilikum og løk samt en herlig sitronkrem-terte til dessert.

På sin motorsykkel raser Jamie gjennom byen til Portobello-markedet for å kjøpe ferske grønnsaker fra Barrys salgsbod. Man han får ikke overtalt grønnsakhandleren til å hjelpe ham på kjøkkenet. Den jobben må han klare alene!

Tilbake i leiligheten "tryller" Jamie fram et utsøkt måltid til 12 forventningsfulle jenter, som mette og feststemte drar ut i London-natten. Riktignok etter å ha gitt kokken et velfortjent kyss!

Om serien
I høst blir det gjensyn med seks programmer hvor suksesskokken Jamie Oliver lager mat for venner og familie. Han viser at det å spise hjemme kan være en opplevelse med maksimum av smak og minimum av anstrengelse.

Fra sin leilighet på Londons østkant tilbereder Jamie Oliver med stor entusiasme og humor herlige, enkle retter, uten tidkrevende forberedelser og kulinariske sjargonger.


Britisk matserie i seks deler fra BBC Worldwide
Originaltittel: The Naked Chef
Kokk og programleder Jamie Oliver
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53