Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 22. juni 1999 kl 19.35 Julio og Jostein: Middelhav møter midnattsol

Julio og Jostein: Middelhav møter midnat


NRK1 tirsdag 22. juni kl 19.35
Julio og Jostein: Middelhav møter midnattsol

To menn om livet og følelsene

Middelhav møter midnattsol når Julio Iglesias lar seg intervjue av Jostein Pedersen. Intervjuet utviklet seg heller til en samtale om livet og følelser, enn om den eventyrlige karrieren.
Man kan si hva man vil om mannen, men han er fascinerende og sier kanskje ikke alltid det som forventes av en verdensstjerne.

Levende musikkhistorie
Spanske Julio Iglesias er et stykke levende musikkhistorie. Han er notert i Guinness Rekordbok - ingen har solgt så mange plater på så mange språk.
Siden debuten i 1968 har den tidligere Real Madrid-målvakten solgt over 220 millioner plater. Han er kanskje ikke blant verdens mest moteriktige artister, men han er så absolutt blant de mest populære. 55-åringen er elsket og forhatt og hans livshistorie kan konkurrere med den mest dramatiske såpeserie.

Fembarns-far
I dette møtet med \"Grand Prix\"-Pedersen innrømmer Julio å ha hatt flere depresjoner og at han faktisk må mene det han synger om.
Han er utrolig stolt av sine fem barn. To av dem, 23-årige Enrique, som i desember gjestet Norge og opptrådte under Nobel-showet, og Julio jr. på 25, har fulgt i farens fotspor og nyter en voldsom popularitet i den latinske del av verden.

Sin egen verste kritiker
Julio Iglesias koketterer mye over stemmen og er sin egen verste kritiker.
- Jeg er en liten mann med en spinkel stemme, sier han til en vantro Jostein Pedersen, som også får forklaring på stjernens minimale kroppsspråk på scenen.
30 år etter trafikkulykken som endte hans forballiv, men som startet sangkarrieren, må han trene daglig for å holde beina friske.

Hans største slagere
I programmet får vi høre mange av hans største slagere, ikke minst duettene med blant andre Diana Ross, Dolly Parton og Sting.
Det blir også gjenhør med sanger fra den fantastisk sukssessrike \"Tango\"-platen, som resulterte i rene tangofeberen for et par år siden, og mange andre hete, romantiske slagere.
\"Julio og Jostein\" er virkelig noe å hygge seg med en blond junikveld!

NRK1 tirsdag kl 19.35

Egenprodusert underholdning
Ved Line Kjærran Norling og Niels Bierge
Intervjuer Jostein Pedersen
Pressekontakt Inger Larsen, tlf:: 23 04 74 83

NRK1 tirsdag 22. juni kl 19.35
Julio og Jostein: Middelhav møter midnattsol
To gode venner-Julio Inglesias og NRKs Jostein Pedersen\0\0\0