Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 5. mars 2012 kl 22.00 Broen

Hevnen


Politietterforsker Saga er hardt skadet etter et voldsomt møte med mannen de jakter på. Han klarte å komme seg unna nok en gang.

Til tross for at hun har blitt hardt skadet, nekter Saga å gi opp og gjør alt hun kan for å komme til bunns i saken og fange masse-morderen. Martin som er personlig involvert i en katt og mus-lek med morderen, gjør også alt han kan for å finne ham før det er for sent. Alt tyder på at gjerningsmannen kommer til å lykkes med sin iskalde og høyst personlige hevn...

Om serien
En person blir funnet drept på Øresundsbroen - midt på grensen mellom Sverige og Danmark. Politietterforskerne Saga Norén fra Malmö og Martin Rohde fra København blir tvunget til å samarbeide om en særdeles grotesk drapssak. Liket er delt i to, og de to kroppsdelene er plassert sammen midt på grensen mellom de to landene.

Martin Rohde har sitt å stri med på hjemmefronten, mens Saga Norén på sin side viser seg å ha en svært original væremåte. Mens de prøver å finne en måte å jobbe sammen på, kommer det for en dag at morderen holder etterforskningsgruppa under tett overvåkning. Det ser ut til å bli en lang vinter.


Dansk – svensk krimserie fra 2011
Produsert av Nimbus film
Med: Sofia Helin (Saga Norén), Kim Bodnia (Martin Rohde) m.fl.
Pressekontakt : Sarah Jordanson Fauske Sarah Jordanson Fauske tlf: 415 06 747/ 23044064
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, Publikumservice tlf: 815 65 900