Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 3. april 2004 kl 21.20 Med hjartet på rette staden

Valgdag i Aidensfield

Gina (Tricia Penrose) og Blaketon (Derek Fowlds),
Gina (Tricia Penrose) og Blaketon (Derek Fowlds), "kjendiser" i lille Aidensfield. (Foto: Yorkshire TV)
Blaketon er som poteten, han kan brukes til alt, og nå er det en plass kommunestyret som lokker. Han var i mange år politimann i Aidensfield, deretter postmester, så bartender på puben, dessuten privatdetektiv på si.

Motkandidaten til Blaketon vil ha et kommunalt pissoar utenfor Bernies bilverksted, men det vil verkstedseieren ikke ha noe av. Bernie blir sammen med taxisjåføren David hjelpesmenn for Blaketon i valgkampen, men er det riktig av dem å gi folk skyss til valglokalet med drosjen, mot at Blaketon betaler for det?

For det er klart imot valgloven å bruke lisensierte kjøretøy til å skaffe seg stemmer med.

Se postkort-samlingen
Det ligger et snev av romantikk i luften i ukens episode av "Med hjartet på rette staden". Mike og Tricia spiser middag sammen med Bellamy og Jenny. Mike får se Tricias
postkortsamling med motiver av en berømt kunstner.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess. Også i Norge har serien slått an; i forrige sesong hadde "Med hjartet på rette staden" på det meste drøyt en million seere.

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat (serie 11), "Love Hurts"
I rollene: bl.a. Clare Calbraith, Jason Durr, Derek Fowlds, Philip Franks, William Simons, Geoffrey Hughes og Tricia Penrose
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57