Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 26. september 2006 kl 22.35 Usett: Hilsen Norge

Å filme i blinde

Den blinde musikeren Ole Jonas har filmet seg selv. (Foto: Ole Jonas Storli)
Den blinde musikeren Ole Jonas har filmet seg selv. (Foto: Ole Jonas Storli)
Musikeren Ole Jonas er blind. Det hindrer ham ikke å filme. Se resultatet i kveld.

Det er unektelig en stor utfordring å filme når man ikke ser. Det er heller ikke så lett å bedømme resultatet. Ole Jonas, som jobber som musiker i Danmark, har laget sin egen videodagbok. Vi følger ham på en viktig konsert, og han lærer oss hvordan man kan høre en hekk. Som han sier: - Hvis dere ikke orker å se på, kan dere i alle fall høre på, så stiller dere på lik linje med meg.

Premierenerver
Vi blir med debuterende stand up-komiker Øyvind Mobekk på nybegynnerscenen under Oslo Stand Up-festival. Han er jo egentlig både morsom og hyggelig, men holder nervene?

Glen Erland prøver ut en ny type intervjuteknikk, mens Vidar har laget musikkvideo. Utgangspunktet er tyrkisk musikk, som han har "oversatt".

Om Usett
"Hilsen Norge" utgjør de seks første programmene i denne høstens "Usett"-serie. "Usett" er NRKs flate for ny og eksperimentell humor og underholdning. Her er det rom for nye talenter, nye prosjekter, løse ideer og originale innfall. I høstens "Usett" blir det både nye fjes og velkjente fjes i nye roller.

"Hilsen Norge" er fjernsyn for, av og med publikum. NRK er tilrettelegger og kringkaster, men alt innholdet er kommet fra såkalt vanlige folk. Hva nå det skal betyr, for her er det stor spennvidde i tematikk og vinkling.

Ikke alle de innsendte bidragene kan komme på skjermen. I stedet kan man laste dem opp på "Hilsen Norge"s nettsider, der samtlige klipp er tilgjengelige. Adressen er www.nrk.no/hilsennorge

Norsk underholdningsserie fra NRK Underholdning (2006)
Prosjektleder: Nina Nordbø
Produsenter: Anne Wisløff, Espen Torkildsen
Pressekontakt: Håkon M. Sverdrup, tlf: 23 04 78 53 / 92 01 55 79
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no


LENKER
  • www.nrk.no/hilsennorge