Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 22. juli 2002 kl 20.55 Sommeråpent

Stine og Petter overtar Sommeråpent

Stine Buer og Petter Nome overtar i dag sendingene fra Aker Brygge. (NRK-foto: Ole Kaland)
Stine Buer og Petter Nome overtar i dag sendingene fra Aker Brygge. (NRK-foto: Ole Kaland)
Etter at Anne Grosvold i Sommeråpent har regjert på skjermen siden 25. juni er det i dag klart for overtakelse av en ny programleder. Petter Nome er i år som i fjor tilbake på Aker Brygge for å lose programmet i havn den siste halvdelen av sommeren.

Han får hjelp av Stine Buer som tar over reporterrollen etter Olav Viksmo Slettan. Og noen sommersprell blir det nok fra denne damen.

Fram til sendeslutt 16. august, blir det aktualitet, gjester, artister, mat, bil, båt, film og bøker. Rett og slett en fortsettelse av det ”Sommeråpent” har tilbydd seerne den første delen av sommeren.

Første sending hadde opp i mot 600.000 seere, og seertallene har ligget stabilt på rundt 500.000 seere etter den tid.
- Vi er et aktualitetsprogram, og sender i tillegg direkte. Som de eneste i landet sommerstid gir vi seerne direkte underholdning, og det er veldig bra at vi klarer å opprettholde kvaliteten sommeren igjennom, sier programleder Nome.

Stine Buer er som kjent aktuell med sitt eget underholdningsprogram, Melonas, til høsten. Mens Melonas dreier seg om skjetsjer, skal hun i Sommeråpent være reporter og formidle sommerstemningen rundt om i landet. Buer har erfaring som programleder og reporter i ungdomsprogrammet Reser, og skulle være godt rustet til å dra rundt og snakke med mennesker om hva de bedriver sommerstid. Kjenner vi henne rett, blir det nok også en og annen overraskelse i reportasjene hun serverer.

NRK Underholdning
Egenprodusert direktesending
Programleder: Petter Nome
Reporter: Stine Buer
Prosjektleder: Ida Simonsen, 23 04 96 01/90 97 24 37
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10