Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 28. oktober 2003 kl 21.25 Den tredje vakten

Uskyldig politi i klemma

Sammen er de sterke – mannskapet i „Den tredje vakten
Sammen er de sterke – mannskapet i „Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
Yokas og Bosco i New York-politiet råker ille ut.

Bosco blir tiltalt i en sak der en voldtektsmann er funnet myrdet. Yokas som vet at han er uskyldig, gjør alt hun kan for å renvaske ham. Bosco søker også hjelp hos sin familie, og han konfronteres med sin egen fortid: En alkoholisert mor, en stoffskadet bror og en aggressiv far som for lengst har flyttet fra familien.

Kidnapping
Kim jobber på ambulansen i "Den tredje vakten" og er skilt fra Doherty, som nå har en rettssak gående for å få foreldreretten til deres lille sønn. Det gjør ikke saken bedre at Kim lar seg provosere i en slik grad at hun kidnapper sønnen.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch (year 3)
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57LENKER
  • NBCs sider 
  • Diverse