Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 10. mars 2005 kl 22.30 Melonas

Forandring fryder

- Jøie meg for en forandring, lover Kristin Skogheim og hennes deltakere i oppussingsprogrammet. (Foto: Ole Kaland, NRK)
- Jøie meg for en forandring, lover Kristin Skogheim og hennes deltakere i oppussingsprogrammet. (Foto: Ole Kaland, NRK)
I oppussingsprogrammet "Jøie meg for en forandring" skal både festlige og funksjonelle leiligheter få en ansiktsløfning. Om deltakerne blir fornøyd, får vi se i kveldens episode av "Melonas".

Kristin Skogheim er programleder i "Jøie meg for en forandring", og hun kan love at deltakerne blir svært overrasket når de ser resultatet av oppussingen de har vært med på.

Ellers i kveld blir det også møte med en oppmerksomhetssøkende lærer, kunden som gir uspesifisert ferie en ny mening, og uheldige turgåere som havner på en øde fjellhylle.

Vi skal også se at en personlighetstest kan si mye om et vennskap. I noen tilfeller faktisk for mye.

Om serien
Melonas-jentene Stine Buer, Pernille Sørensen og Kristin Skogheim er tilbake med ti nye programmer. Nytt i denne runden er at trioen hver uke parodierer et tv-programkonsept som også er rammen rundt programmet. Eksempler er Frokost-TV, Barne-TV, chat, quiz og forbruker-tv.

I tillegg presenterer de et vell av sketsjer. Blant annet tar jentene for seg skidress, spiritisme, interiørarkitekter, drillpiker, skilsmisse, gruppesex, dating, pupper, brudebilder og svømmeføtter.

Stine, Pernille og Kristin spiller selv i alle sketsjene, men har fått skuespillerhjelp av Steinar Sagen, Vegar Hoel, Håvard Bakke og Tormod Gjersvold.

Egenprodusert humorserie fra NRK Underholdning
Av og med: Stine Buer, Pernille Sørensen og Kristin Skogheim
Prosjektleder: Stina Greaker
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,
Vises også i Nett-TVLENKER
  • Les mer