Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 9. november 2011 kl 19.45 Underveis

Fra scenen til gata


Oddbjørn Hesjevoll var en av landets store skuespillere. Nå er han sosialklient, og har alkoholen som en viktig del av livet.

I "Underveis" forteller han om sitt liv som skuespiller sammen med de største teateraktørene på kjente scener. Og han tar oss også med inn i livet på gata i Bergen, et liv med alkohol og rus som en del av hverdagen.

Bruker Korskirken
Den tidligere skuespilleren går ofte til Korskirken i Bergen. Kirkebygget brukes av Kirkens Bymisjon som en del av hjelpearbeidet i sentrum. I programmet forteller han også, med et bredt glis, at han har fått deler av Det nye testamente "intravenøst" på rommet sitt på Indremisjonshjemmet.

Om serien
I NRKs nye livssynsprogram "Underveis" møter vi mennesker som forteller om sine valg og verdier, og om hvordan det har påvirket livene deres. Det betyr at det like gjerne kan være et valg man har tatt om hvordan man vil bo eller leve, som et religiøst ståsted.

Hvert program starter med mennesker som forteller om sine livsvalg. Programleder Henriette Louise Krogness tar så temaet videre med en gjest i etterkant.

Norsk livssynsprogram i 12 deler.
Produsert av NRK
Programleder: Henriette Louise Krogness.
Pressekontakt: Aesha Ullah, mobil: 41 41 46 53.
TV-seere bes kontakte: Publikumsservice: info@nrk.no tlf: 815 65 900