Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 11. oktober 2008 kl 18.30 Amigo

Amigo med Grand Prix-stjerne!

Maria Haukaas Storeng er en av de som skal være med i studio sammen med programleder Stian Barsnes Simonsen i kveld. (foto: Anne Liv Ekroll/NRK)
Maria Haukaas Storeng er en av de som skal være med i studio sammen med programleder Stian Barsnes Simonsen i kveld. (foto: Anne Liv Ekroll/NRK)
Det blir Bergen mot Oslo når tre vennepar møtes i studio hos Stian Barsnes Simonsen i kveld for å kjempe om en reisepremie. I tillegg til spørreleker, sang, tull og moro, får kveldens tre konkurrerende vennelag også møte den store Grand Prix-stjerna Maria Haukaas Storeng.

Kveldens seks tolvåringer som skal konkurrere mot hverandre, er Anine Ahlsand og Amanda Borge Byrkjeland fra Oslo, Phuong Pham og Andrea Bjønnes fra Bergen, og gutta Peter Nordrum Syse og Edvard Wiese fra Oslo.

I tillegg får Stian god hjelp i studio av assistentene sine, Lena Hjelmås, Magnus Solhaug og Mariama Slåttøy. Som vanlig er den rødkledde kapellmesteren Are Valle Skjelvan som står for de musikalske innslagene.

Om programmet
Amigo er et gameshow hvor tre lag deltar. Hvert lag består av to venner, og alle deltakerne er 11 og 12 år gamle.

Gameshowet er i tre deler. I den første delen skal lagene svare på spørsmål. De to lagene som svarer best, går videre til neste runde. Her får de bryne seg på fysiske utfordringer og bare ett lag går videre.

I den tredje og siste delen skal laget som har vunnet, svare på spørsmål for å få en best mulig premie: Det er jo forskjell på å vinne en tur i svømmehallen og en sydentur!

Og hvem vet, kanskje noen av deltakerne får seg en overraskelse…?

Amigo er et konsept utviklet av Nordvisjonen, og har blitt sendt både på danske DR og svenske SVT.

Egenprodusert gameshow for barn og unge (2008)
Programleder: Stian Barsnes Simonsen
Musiker: Are Valle Skjelvan
Assistenter: Lena Hjelmås, Magnus Solhaug og Mariama Slåttøy
Prosjektleder: Trude Rørtveit
Pressekontakt:Katrine Andresen, 23 04 99 18 – 91 84 42 39
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no