Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 5. januar 2005 kl 18.00 Midt i planeten

Jon Kristian og Piraja er tilbake

Jon Kristian og kompisen Piraja. (Foto: Hallvard Jakobsen, NRK)
Jon Kristian og kompisen Piraja. (Foto: Hallvard Jakobsen, NRK)
Jon Kristian Gaare Blix og Piraja er tilbake med nye episoder av Midt i planeten fra tårnet sitt i Tromsø. For tredje år på rad skal de slå seg løs på onsdagene i Barne-TV, og de kan love mye spennende i form av både historier, serier og innslag.

Har du lyst til å se hvordan Jon Kristian lager flotte isskulpturer, eller hva du trenger for å lage morsomme tulleøyne? Eller har du noen gang lurt på hvordan du kan snakke med en fisk? Dette og mye mer får du være med på i årets episoder av Midt i planeten.

Phillip Fox
Seerne får også stifte bekjentskap med en helt ny kar i de nye programmene. Det er den hyggelige engelskmannen Phillip Fox. Ham får seerne treffe i en serie som heter Dyrenøtter, der det gjelder å gjette hvilket dyr Fox forestiller.

I tillegg til innslag og show i tårnet sitt, skal Jon Kristian og kompisen Piraja vise filmer. Denne runden er det først og fremst dyrefilmer som står på tapetet, og først ut er en serie om tigerungen Curry.

Midt i planeten sendes i totalt 36 episoder og skal gå på onsdagene helt ut november 2005, bare avbrutt av sommerferien.

Egenprodusert Barne-TV fra NRK Riks Tromsø
Programleder: Jon Kristian Gaare Blix
Prosjektleder: Beate Hårstad Jensen
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,


LENKER
  • Les mer