Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 31. mai 2003 kl 20.25 Absolutt norsk

Søt musikk for samboere

Marian Aas Hansen og Kåre Conradi synger duett i kveld. (Foto: Scanpix)
Marian Aas Hansen og Kåre Conradi synger duett i kveld. (Foto: Scanpix)
I kveld har Rune Larsen invitert to artister og sangfugler som bor sammen til daglig – Kåre Conradi og Marian Aas Hansen. De får oppbacking av veteranen Tor Endresen.

Det er klart for nok en kveld med drivende god norsk musikk. Dette er kanskje det mest varierte programmet i årets serie, i hvert fall musikalsk sett. Programleder Rune Larsen gjør plass til både fordums svisker, romantisk country, skranglete hard-pop og masse humor.

Det blir også tid til konkurranse, og i Noteknekk-biten må Kåre Conradi og Tor Endresen kjempe innbitt mot Marian Aas Hansen og skuespilleren Linn Skåber.

Kåre Conradi kommer fra en musikalsk familie. Hans far var et av de opprinnelige medlemmene av The Monn-Keys. Selv har han gitt ut plater med så variert innhold som opplesing av "Profeten" av Khalil Gibran og norske barnesanger på engelsk.

Marian Aas Hansen skulle egentlig bli veterinær, men endte opp som sanger og musikalartist. Nå sist spilte hun Maria Magdalena i "Jesus Christ Superstar" i Trondheim.

Tor Endresen er kanskje en av Norges mest kjente vokalister og trenger ingen nærmere presentasjon. I dette programmet kan seerne glede seg til en nydelig duett mellom Tor og Kåre!

Om serien
I fem programmer lar Rune Larsen oss møte en rekke av landets mest populære artister – og noen ukjente. Som i de forrige sesongene av "Absolutt norsk" har han med seg Jan Eggum og Atle Halstensen som musikalske støttespillere.

Redaksjonen tar utgangspunkt i Jan Eggums popleksikon ved valg av gjester, mens programlederen er også veldig opptatt av å få løftet spennende, unge talenter frem i lyset.

Vokalgruppen Nardus og gutta i Radio Yalla er fast inventar.

Som vanlig er konkurransen Noteknekk en del av programmet.


Egenprodusert underholdningsprogram, NRK Hordaland
Programleder: Rune Larsen
Kontaktperson: Bård Ose, 99526796
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden , 23 04 98 41/909 55 364