Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 26. oktober 2011 kl 20.15 Valpekullet

Hundevisker


På Ullern i Oslo sliter Happy fortsatt med sjalusien ovenfor valpen Noddy. Matmor Kirsti er villig til å prøve alt for å løse problemet, så nå har familien fått en hundetolker på besøk.

På Bleik har Whity blitt tatt inn i indianerstammen og fått et indianernavn – Virrende Langøre. Nå skal hun trenes opp til å bli en jakthund, og må på skuddtrening. I Oslo har Kamelia begynt å tisse inne igjen, og Anders og Yngvar frykter at hun er blitt syk.

Felia skal ha sin første hjemme-alene kveld når matmor Ingrid skal ut på sin første konsert etter at valpen kom i hus. I Sarpsborg har bulldogen Simon tatt godt i mot lille Olah. Han får gjøre hva han vil, men da Olah blir med i traileren til Eivind, er grensen nådd. Og August tar med Emma på høstferie til Steinkjer.

Om serien
I "Valpekullet" følger vi valpene til Cocker Spanielen Stella fra fødselen av. Vi blir med på den lange reisen ut i det fremmede, til nye mennesker og nye hjem. Valpeflokken på seks får til dels svært ulike omgivelser å takle, og familiene møter nye utfordringer i hverdagen. På veien dukker det opp både overraskelser, gleder, fortvilelse, latter, bekymring, konflikter, spenning og kjærlighet.

Familieunderholdning i åtte deler (2011)
NRK Underholdning
Kommentar: Marte Stokstad
Regi: Hege Westad
Prosjektleder: Skjalg Solstad
Pressekontakt: Silje Marie Lien, mobil: 97 52 52 87
TV-seere bes ta kontakt med Publikumsservice, tlf: 815 65 900, info@nrk.no