Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 8. mai 2006 kl 23.10 Store studio

Ny norsk film, drag og musikk

Store studio: Anne Lindmo og Per Sundnes. (Foto: Jan Alsaker)
Store studio: Anne Lindmo og Per Sundnes. (Foto: Jan Alsaker)
Skuespiller Pia Tjelta og regissør Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen er to av kveldens gjester i Store studio. I tillegg blir det et møte med Barry Manilow, et tilbakeblikk på 25 år med drag og Nina Kinert spiller live.

Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen har fått ni millioner fra Norsk filmfond til å lage sin første spillefilm. Han beskriver filmen, som har fått tittelen "5 løgner", som en blanding av tragedie og komedie. En av rollene er en postordrebrud som skal kastet ut av landet, og den skal spilles av Pia Tjelta.

Drag-jubileum
Great Garlic Girls fyller 25 år, og Store studio feirer jubilantene ved å se tilbake på hva slags rolle drag har spilt og spiller i kulturlivet.

I tillegg har Per Sundnes møtt fløtepusen Barry Manilow, som er aktuell med gamle pop-perler fra 50-tallet. Og i studio er det en av Ane Bruns favorittartister, svenske Nina Kinert, som står for musikken.

Om programmet
Store studio er NRKs popkulturelle mandagstalkshow med Anne Lindmo i programlederstolen. Pop-reporter Per Sundnes fortsetter å frese rundt på jakt etter gamle og nye venner i pop-universet. Sammen gleder de seg til nok en sesong med mandagsfester i Store studio. Anne Lindmo lover å fortsette suksessformelen:

- Vi ser frem til spennende møter med gjester fra musikk, film, teater, litteratur, design og meningsproduksjon, vi skal drøfte nye tendenser og impulser og fyre opp en og annen debatt. Som alltid runder vi av kvelden med et aktuelt band som spiller levende musikk.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning (2005)
Programledere: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice: tlf 815 65 900, info@nrk.no