Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 16. mai 2006 kl 22.40 Evig ung

Livet vender

Tøft å bli 30 – f.v. Jon (William Ash), Carl (Christopher Coghill) og Andy (Kieran O’Brien) i
Tøft å bli 30 – f.v. Jon (William Ash), Carl (Christopher Coghill) og Andy (Kieran O’Brien) i "Evig ung". (Foto: BBC)
Foreldrenes skilsmisse og tanken på datteren han aldri skal få se, blir for mye for Jon. Da Carl kommer hjem, finner han Jon liggende på sofaen med en flaske brennevin og en tom pilleboks på bordet.

Etter Jons selvmordsforsøk lover Carl å hjelpe vennen med å finne den bortadopterte datteren. Først leter de seg fram til huset der Tina, Jons ungdomskjæreste, vokste opp. Siden hun er barnets biologiske mor, tenker de at hun kanskje kan hjelpe til med å finne datteren.

Andys vendepunkt
Andy som har bodd sammen med Emma i flere år, blir sjokkert da han får høre om Jons tilstand.

En dag blir han angrepet av noen plageånder mens han går budrunden og blir lettere kvestet. Andy bestemmer seg for å si opp jobben sin som postbud. Nå vil han snu på flisa. Han vil videreutdanne seg og imponere Emma.

Om serien
BBC-serien "Evig ung" er lagt til Manchester der de tre kameratene Andy, Carl og Jon oppdager at de ikke lenger er 20, men snart 30 år. Carl og Jon deler leilighet, mens Andy har samboer.

Trekløveret føler at tiden har løpt fra dem, og livets alvor treffer dem som en knyttneve i magen. Vennskapet mellom dem blir satt på mange harde prøver.

- "Evig ung" handler om slutten på en æra, om tre venner som livet tvinger til å bli voksne, oppsummer Matt Greenhalgh som har skrevet serien. Han er selv nettopp passert 30, er nybakt far og kjenner godt til hva det vil si å engste seg for hva morgendagen vil bringe.

Serien har en fargerik scenografi, troverdige rollefigurer og et evig aktuelt tema.

Programmet er sendt tidligere.

Britisk underholdningsserie i ti deler (2003)
Originaltittel: Burn it (sesong 1)
Produsert av: A RED Production for BBC
Med: Chris Coghill, Lisa Faulkner, Kieran O'Brian, William Ash, Marsha Thomason, Anthony Cotton, Emma Lowndes, Jason Done og Melanie Brown
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57