Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 23. oktober 2009 kl 00.10 Skins

Begravelse

Chris er død, og gjengen vil ta farvel. (Foto: All3Media International)
Chris er død, og gjengen vil ta farvel. (Foto: All3Media International)
I dag faller sensuren, og i dag skal Chris begraves. Gjengen har avtalt å ikke se på karakterene før de har tatt farvel med Chris.

Men så viser det seg at Jal ikke orker å stå opp, og Cassie befinner seg på andre siden av kloden. Og ikke nok med det, faren til Chris dukker opp og meddeler Sid at hele gjengen er uønsket i begravelsen. Hvem oppsøker Sid, da? Tony. Selv om de egentlig ikke er venner lenger.

Er dette begynnelsen på slutten, eller tar det overhodet slutt?

Om serien
I "Skins" møter vi en gruppe ungdommer mellom 16 og 19 år. Tony, Michelle, Cassie, Sid og resten av gjengen utfordrer skjebnen på hver sin måte. Gjennom dramatikk, følelser og humor skildrer "Skins" de unges komplekse liv. De står med én fot i de voksnes verden, og vi får innblikk i lyse og mørke sider av hverdagene deres. Forbered deg på smil og latter, krangel og tårer, klining og sex, død og dop, rapping og dans, eksamen, ferier og foreldre - og Bill Bailey som danser med en hund.


Britisk dramaserie i 10 deler
Originaltittel: Skins, serie 2
Produsert av All3 MEDIA International
I rollene: Nicholas Hoult, Mike Bailey, Joseph Dempsie, Mitch Hewer, Larissa Wilson, Dev Patel, April Pearson, Hannah Murray, Kaya Scodelario, Harry Enfield og Bill Bailey
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900


LENKER
  • Les mer