Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 20. april 1999 kl 19.35 Da Capo!

Da Capo! (ttv)


NRK1 tirsdag 20. april kl 19.35
Da Capo!

Musikk og mosjon i \"Da Capo!\"

I kveld ser vi igjen noen av artistene som har vært med i programmene i vårsesongen. Dessuten blir det en hyggelig prat om mosjon med Ingrid \"Jentut\'n\" Wigernæs og Knut \"Kupper\'n\" Johannesen.
Selv om artistene har vært med før i år, så er numrene de framfører nye. Lill Babs opptrer for eksempel med et originalt rock\'n\'roll-potpurri, mens Jan Høiland synger en vise av Lasse Berghagen.
Da Capo-orkestret spiller \"Bobs vuggesang\" av Robert Norman, og Sten Nilsson synger \"Gryning över havet\". Eir Inderhaug og Njål Sparbo framfører \"All I Ask of You\" fra \"Operafantomet\", og allsangene er \"Anne Mari\" og \"Det som skjer, det skjer\".

Samtaler
Gunvor Hals tar en prat med Per Husby om vår store norske gitarist, Robert Normann.
Vidar Lønn-Arnesen slår et slag for mosjonsidretten, godt hjulpet av Ingrid Wigernæs og Knut Johannesen. Disse to er involvert i \"Panter-løpet\", som starter på Bislet 8. mai. Som navnet tilsier er det beregnet på godt voksne folk på 50 år og oppover. Både bedriftsidrettsforeninger og Foreningen for hjerte- og lungesyke er med på tiltaket.

Gunvor Hals slutter i \"Da Capo!\"
Dette programmet er det siste ordinære \"Da Capo!\" Gunvor Hals er med i. Hun skal som kjent være programleder i \"Ettermiddags-tv\" til høsten.
Hun blir imidlertid å se i de neste tre Da Capo-programmene også. Da sender NRK1 tre repriser, nemlig det aller første \"Da Capo!\" fra 1991, med blant andre Robertino på gjestelisten, så kommer program nummer 50 fra 1993 og til slutt program nummer 100 fra 1996, som ble tatt opp på SS Norway.
Utover sommeren vil Gunvor Hals og Vidar Lønn-Arnesen som vanlig lage \"Da Capo Da Capo-programmer hver for seg.
Fra høsten av leder Vidar Lønn- Arnesen \"Da Capo!\" alene.
NRK1 tirsdag kl 19.35

Bilder
Glade mosjonister hos Vidar og Gunvor: Ingrid Wigernæs og Knut Johannesen (Foto: Rune Lønn- Arnesen)

Kveldens program er det siste ordinære \"Da Capo!\" med Gunvor Hals som programleder. Fra høsten av leder Vidar Lønn-Arnesen programmet alene (Foto: Rune Lønn-Arnesen)

Ekstrabilde (via Scanpix/Data-tv/internett)
Vidar tar et krafthopp for mosjonsaken, her sammen med Gunvor Hals, Ingrid Wigermæs og Knut Johannesen.

Egenprodusert underholdning
Ved Eva Rutgerson Bie og Eva Marie Gransæter
Programledere Vidar Lønn-Arnesen og Gunvor Hals
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83