Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 14. oktober 2003 kl 21.20 Den tredje vakten

Motløs helt

Monte
Monte "Doc" Parker (Michael Beach) har en høy stjerne blant kollegene, men føler seg likevel mislykket. (Foto: Warner Bros.)
Alle korpsene i New York City ønsker å utpeke ambulanselegen Doc til Årets lege. Men selv er Doc dypt nedtrykt og bruker tiden til tenke over sitt feilslåtte liv.

Doc drar ut på jobb sammen med Kim for å redde livet til en mann med hjertestans, men blir truet av en gammel dame som fekter rundt seg med en kjøttøks. Som om ikke denne dagen har nok å by på, må Doc også se alkoholikeren Sam og en tenåringsjente som forsøker å drukne seg i et badekar.

Hemmelig kreftprøve
Politikvinnen Yokas er stadig spent på resultatet av kreftundersøkelsen, men hun forteller ingenting til sin samboer og kollega Bosco.

Ambulanselegen Kim kontakter motvillig sin advokat. Hun er skilt fra brannmannen Doherty, som nå krever å få forelderetten til deres sønn.

Om ”Den tredje vakten”
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte ”Doc” Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice ”Bosco” Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John ”Sully” Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell) at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: Third Watch (sesong 3)
Produksjon: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell

Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
Blir også sendt førstkommende torsdag (NRK1)


LENKER
  • Hjemmesider