Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 29. februar 2000 kl 22.30 Copacabana

Copacabana (ttv)

NRK1 tirsdag 29. februar kl 22.30
Copacabana (7:8)


TV2 damer hos Yngve

I kveldens utgave av \"Copacabana\" får Yngve Freiholt besøk av to av de vakreste damene i TV2 når Hedda Kise og Lene Elise Bergum skal svare på moteguruens oppgaver. På damenes motstanderlag sitter to av Oslos feiere.

Hedda Kise med sine lyse krøller kjenner vi igjen fra \"God Morgen, Norge\" der hun var morgenvert. Før hun begynte i TV2 jobbet hun i NRK Telemark, og i 1998 giftet hun seg med sin NRK-mann Lars Kittilsen (nå Kise). Bryllupet ble behørig dekket i pressen, etter at Heddas blide åsyn hadde gjort seg på skjermen på morgenkvisten og skaffet henne kjendisstatus. Kise er for tiden ute i svangerskapspermisjon etter å ha født datteren Alva i 1999.
Også Lene Elise Bergum er et kjent ansikt på TV2. Hun spiller bartender og restaurantdriver Alexandra Kvamme i såpeserien \"Hotell Cæsar\". Fra før har Bergum gjort teateroppsetninger i hjembyen Kristiansand og spilt i tv-serien \"Tre på toppen\". Bergum var før jul programleder for reklamebransjens festaften \"Gullfisken\".
I tillegg til å lede quiz-konkurransen får vi som vanlig Yngve Freiholts sketsjer og kommentarer om deltakernes utseende. Det blir også gjensyn med en gammel stjerne, og spørsmålet er hva vedkommende driver med i dag.


NRK1 tirsdag kl 22.30

Bilde er lagt ut på premieren 18. januar

Egenprodusert underholdnings- og spørreprogram
Programleder: Robert Stoltenberg alias Yngve Freiholt
Prosjektleder: Lars Hognestad
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18