Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 lørdag 29. desember 2007 kl 21.00 Hvilket liv!

En fredelig helg…?

Hvilket liv: Det blir ingen fredelig helg hos Harpers. Det sørger blant annet Michael for, som har gjemt regimentet sitt på loftet (Foto: BBC)
Hvilket liv: Det blir ingen fredelig helg hos Harpers. Det sørger blant annet Michael for, som har gjemt regimentet sitt på loftet (Foto: BBC)
Alt tyder på en fredelig helg hjemme hos Ben og Susan. Michael er ute på en militær treningsleir, og Janey pakker tingene sine i et anfall av uavhengighetstrang og flytter ut fra loftet. Til og med Abi er ute av huset.

Ben er overlykkelig over å ha huset for seg selv, men Susan synes redet er litt for tomt. Hun oppdager en liten, søt hund på trappen, og tar selvfølgelig hunden inn i varmen.

Ben har tenkt å kose seg med pizza og øl, og blir rasende når han oppdager at både pizzaen og ølet er borte. Han gir hunden skylden, men Susan er mer bekymret for at Mr. Tibbs, den antikke teddybjørnen til Janey som er verdt hundrevis av pund, er borte. Det går opp for Ben at han kom i skade for å gi bort teddybjørnen sammen med noen andre ting etter Janey, til veldedighet. For å få Mr. Tibbs tilbake må Ben ut med 350 pund.

Lederen for Michael og kadettene, sersjant Wagg, dukker opp. Sersjanten leter etter det savnede regimentet. Det viser seg at de gjemmer seg på loftet hos Harper – og de har kost seg med Bens pizza og øl.

Hunden svelger hodet til Mr. Tibbs, og må til veterinæren. Det ender med at hunden blir gjenforent med sin rettmessige eier – det tror i hvert fall Ben og Susan.

Sendt tidligere.

Britisk komiserie, serie 6
Produsert av BBC
Originaltittel: My Family
Episodetittel: And Other Animals
Med Robert Lindsay (Ben), Zoë Wanamaker (Susan), Gabriel Thomson (Michael), Daniela Denby-Ashe (Janey), Siobhan Hayes (Abi) og Keiron Self (Roger)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78