Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 15. februar 2005 kl 20.50 Våre små hemmeligheter

Å blande kortene

Evan (Samuel Johnson) flytter ut, men hvem flytter inn? Kelly (Deborah Mailman) ser helst at rommet forblir tomt…(Foto: Southern Star)
Evan (Samuel Johnson) flytter ut, men hvem flytter inn? Kelly (Deborah Mailman) ser helst at rommet forblir tomt…(Foto: Southern Star)
Frank og Kelly har et hett forhold utenfor universitetsområdet, men på universitetet insisterer Frank på å holde forholdet hemmelig. Når Justin spør Kelly om han kan få flytte inn på Evans gamle rom, må svaret bli nei. Saken tar en uventet vending når Bree tilbyr det samme rommet til Jeff.

Kelly bestemmer seg for at av to onder er Justin å foretrekke. Hun må bare finne en måte å fortelle Justin om Frank på, og Frank om Justin. Og det må skje fort.

Adams privatliv kolliderer med jobben når Nikki begynner å arbeide i firmaet hans. Adam klarer ikke å skjule motviljen mot å ha Nikki på arbeidsplassen sin, og Nikkis reaksjon resulterer i problemer av uante dimensjoner. Lucy blir tilkalt for å skape ro, men har Nikki gått for langt denne gangen?

Stu blir sjalu når Christian får "Mrs. Robinson"-behandling av en eldre, sexy klient. Men når han prøver å få et stykke av kaken, får han noe som ikke en gang står på menyen…

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Australsk dramaserie, serie 4
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "Rocks & Chameleons"
Med: Samuel Johnson, Deborah Mailman, Alex Schepisi, Stephen Currey, Michael Dorman, David Tredinnick
Produksjon: Southern Star
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78