Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

P1 lørdag 21. juli 2007 kl 07.40 Det skjedde i de dager

Korsvei 2007

Diskodans på kristen sommerfestival

Solveig Hildre Spilling (27) deltar på den kristne sommerfestivalen "Korsvei-07" som pågår i Seljord denne uka. Hun er en av 2100 festivaldeltakere som bor i telt og campingvogner på Dyrskueplassen. Og i sene kvelds- og nattestimer svinger Solveig seg til fengende danserytmer på "Korsvei-07".

Hør Solveig Hildre Spilling 21. juli.

- "Korsvei" står for en helhetlig måte å tenke om livet og kristendommen på. Festivalen har en forkynnelse som tar solidaritet, samfunnsengasjement og miljøspørsmål på alvor. Det passer meg godt, ettersom jeg tror på en "jordnær" Gud som bryr seg om hverdagslivet til oss mennesker, sier Solveig Hildre Spilling. Hovedtema for årets festival er "Sulten på rettferdighet".

Felles middag
- En av målsettingene til "Korsvei" er å bygge vennskap og fellesskap. Derfor lager festivaldeltakerne middag sammen hver eneste dag. Vi får utdelt råvarer og en oppskrift av årets festivalkokk. Når middagen er klar til servering lager vi langbord for 60-80 middagsgjester i hver gruppe.

Dansekvelder
Dessuten er dansekveldene på Korsvei en fin måte bli kjent med nye mennesker på, synes 27-åringen. - Jeg er glad i å danse. Det er en fin og naturlig måte bruke kroppen sin på, sier Solveig Hildre Spilling. Høre henne i samtale med Kjetil Lillesæter i Det skjedde i de dager, lørdag klokka 07:40


LENKER
  • Hør Solveig Hildre Spilling 21. juli.