Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 7. august 2004 kl 22.30 Store Studio nachspiel

Krigsjunkie

Anne Lindmo og Per Sundnes får i kveld besøk av en ekte krigsjunkie. (Foto: Anne Liv Ekroll/NRK)
Anne Lindmo og Per Sundnes får i kveld besøk av en ekte krigsjunkie. (Foto: Anne Liv Ekroll/NRK)
I kveld får Anne og Per besøk av en ekte krigsjunkie. Den amerikanske tv-fotografen Jon Steele var hekta på krig, og har jobbet nært på nesten alle verdens kriger siden 1982. Nå har han hoppet av og skrevet boken "Krigsjunkie". Kveldens musikalske gjester er Silver.

Boka "Krigsjunkie" handler om Steeles eget liv, og er et oppgjør med medienes rolle i krigskonflikter. Han kommer til Store Studio for å fortelle om sine opplevelser.

Norges trangeste jeans
Det norske rockebandet Silver har Norges trangeste jeans og tyngste sminke, helt uten ironi og med høy selvtillit. Etter eget utsagn ventet de med å vinne Alarm-prisen til pengepremien steg fra kr 25 000 til kr 100 000 kroner, og på den måten kunne de avslutte sitt samarbeide med Ekeberg Sosialkontor. I kveld pynter de opp Store Studio med musikk og glamour.

Om Store Studio nachspiel
Programserien Store Studio er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

I nachspiel-sendingene får seerne se hva som skjedde på nachspielet etter at tv-kameraene var skrudd av. Redaksjonen plukker ut det beste fra siste sesong. Her blir det dybdeintervjuer og musikalske ekstranummer som ikke tidligere er vist på tv.

NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78,


LENKER
  • Mer om Store Studio