Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 13. april 2000 kl 21.00 Ekte kvinnfolk

Ekte kvinnfolk (t)

NRK2 torsdag 13. april kl 21.00
Ekte kvinnfolk (2:7)

Anger og fyllesyke

Jentekvelden på byen har satt sine spor hos de fem venninnene Mandy, Susie, Anna, Karen og Janet. Verst er det nok for Susie, som etter sitt eget utdrikningslag våker opp med et utall av sugemerker på kroppen.

Susie husker ingenting fra kvelden fra før, og dermed heller ikke møtet med sin gamle flamme Ray. I fortvilelsen søker hun trøst hos Mandy, som også har sine problemer å slite med i kjærlighetslivet ettersom elskeren hennes, Jonathan, ikke er særlig åpen for å satse på et fast forhold. De snakker åpent om deres følelsesliv, og Mandy anbefaler Susie å holde seg til sin kommende ektemann Joe.

Anna, som endte opp med kelneren James, kommer til hotellet der hun finner et utall telefonbeskjeder fra sin tidligere venn Callum som er i London på jobboppdrag. Når hun treffer Karen til lunsj forteller hun at hun valgte å abortere Callums barn mot hans vilje fordi hun trodde det ville ødelegge karrieren hennes.

Karen på sin side klarer fortsatt ikke å fortelle venninnen om sin seksuelle legning. Da hun kommer hjem til kjæresten Chris, lover hun på tro og ære å fortelle vennene om henne, og hun ber Chris bli med i Susies bryllup.

Janet våger ikke å fortelle ektemannen Steve at hun tror hun er gravid, i frykt for at hun nok en gang skal spontanabortere. I stedet fastholder hun kravet om at Steve må ta tester og undersøkelser som kan hjelpe dem til å få barn.

NRK2 torsdag kl 21.00

Britisk dramaserie
Originaltittel: Real Women
I rollene: Pauline Quirke, Frances Barber, Michelle Collins, Lesley Manville og Gwyneth Strong.
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf. 23 04 99 18