Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 1. august 2001 kl 20.55 Niern: Heksene i Eastwick

Belsebub i Jack Nicholsons skikkelse


I 1987 kom rollen som Jack Nicholson hadde trent til hele sitt liv. Som Djevelen selv, med det jordiske navnet Daryl Van Horne, spiller Nicholson levende og lekent hovedrollen i "Heksene i Eastwick".

Og det er ingen dårlige motspillere han har med seg. Cher, Susan Sarandon og Michelle Pfeiffer spiller forføreriske hekser som ikke nekter seg å bruke svart magi for å hamle opp med sjarmerende djevelen Daryl.

Heksene, som er meget gode venninner, kjeder seg i den lille forstaden New England. De vil ha et ekte mannfolk. Så kommer Mørkets Fyrste og sjarmerer dem alle tre. Den ellers så søvnige byen blir aldri den samme etter hans inntreden.

Cher spiller Alexandra Medford, mor og enke som lever av å lage små dukker. Susan Sarandon har rollen som Jane Spofford, musikklærerinne og nyskilt, mens Michelle Pfeiffer spiller Sukie Ridgemont, velsignet med enorm fruktbarhet som har resultert i seks døtre. Hun er journalist i byens avis.

Alle tre er ekte hekser. Alle tre vil ha en sterk mann. Og det får de - så det monner...

Amerikansk spillefilm fra 1987
Regi: George Miller
Basert på en bok av John Updike
I rollene: Jack Nicholson, Cher, Michelle Pfeiffer, Susan Sarandon
Pressekontakt Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53

Bilder
1. Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Susan Sarandon og Cher i "Heksene i Eastwick".
2. Heksene vet å slå tilbake mot Mørkets Fyrste i filmen "Heksene i Eastwick".
3. En farlig, djevelsk torsjarmør kommer til den søvnige byen Eastwick. Jack Nicholson fikk endelig spille Djevelen selv i "Heksene i Eastwick".