Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 9. april 2004 kl 20.15 Venneprøven

Haga mot Haga

Paul Ottar Haga, Hilde Hummelvoll og Åslaug Haga (NRK-foto: Ole Kaland)
Paul Ottar Haga, Hilde Hummelvoll og Åslaug Haga (NRK-foto: Ole Kaland)
Senterpartiets leder Åslaug Haga har tatt med seg to venner for å møte skuespilleren Paul Ottar Haga og hans to venner til en uhøytidelig konkurranse om hvem som kjenner hverandre best. Hilde Hummelvoll er programleder som vanlig.

Åslaug Haga har tatt med seg to barndomsvenninner. Den ene er Elisabeth Morthen, tidligere viseadministrerende direktør i Akershus Energi, for tiden hjemme med sine fire barn.

Den andre er Mette Rolstad som jobber med barn fra 0 til 18 år i Nes i Eidsvoll kommune. Sentralt i vennskapet for alle tre er 4H.

Paul Ottar Haga, skuespilleren fra Verdal, har tatt med seg Yngve Kvistad, journalist, teaterkritiker og kulturkommentator i VG i nærmere ti år, nå for tiden debatt- og kronikkredaktør. Yngve har kjent Paul Ottar siden videregående.

En annen nær kompis er Roger Mogstad, politimann og hundefører i Trondheim. Alle tre har vært mye involvert i Stiklestadspelet, og teaterinteressen har de felles.

Om serien
Hilde Hummelvoll har igjen samlet et knippe kjente personer som hver har med seg to venner. Det er to lag i hvert program, og disse skal konkurrere om hvem som kjenner hverandre best ved hjelp av uhøytidelige leker og oppgaver.

Det har skjedd noen forandringer siden forrige runde. Denne gangen blir hovedpersonene blant annet plassert i såkalte "dilemmaer", det vil si for dem uvante situasjoner, og vennene skal finne ut hvordan han eller hun vil løse oppgaven.

Gil Bonden, Marvin Charles og bandet, som nå har fått navnet Boondocks, sørger for musikalsk trøkk i studio.

Underholdningsprogram, samproduksjon MTV og NRK
Produsent MTV: Arne Thoresen
Prosjektleder NRK: Eva Marie Gransæter
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83