Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 30. september 2006 kl 21.15 Med hjartet på rette staden

Kongen på haugen

George Miller (John Duttine), ny og upopulær overbetjent i
George Miller (John Duttine), ny og upopulær overbetjent i "Med hjartet på rette staden". (Foto: Granada International)
Han er kommet til Aidensfield for å ta over etter Merton som forlot sin post på politikammeret til fordel for sine syke kone. Nå går George Miller inn i stillingen som overbetjent – før han skal gå i pensjon. Og Miller vet hvordan han vil ha tingene gjort.

George Miller er ikke til å kimse av, og han sier gjerne fra om det til den som trenger å høre det. Men allerede fra første stund er det klart at hans sarkastiske vittigheter ikke går hjem hos unge Rob Walker på politikammeret i Aidensfield.

Bellamy er mer innstilt på å vente og se, og går med på å prøve ut Millers idé om å innføre en utrykningstjeneste ved kammeret. Men opplegget viser seg ikke å fungere, for i forbindelse med den første utrykningen blir Rob banket opp av noen skurker.

Blaketon tar affære
Snart har Miller sett seg lei på samholdet blant staben som har leiligheter i politihuset. Da han forkynner at huset skal legges ned, blir befolkningen opprørt. Den garvede eks-politimannen Blaketon samler troppene i landsbyen.

Den nye overbetjenten har tjenestegjort i en av de større byene i Yorkshire og bringer med seg oppfatninger som ikke passer inn i lille Aidensfield.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette
dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2004)
Originaltittel: Heartbeat (sesong 14)
Kveldens episode: "Golf Papa One Zero"
Produsert av: Granada International
Med: Hughes, Peter Benson, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Duncan Bell, Sarah Ward, Aislin McGuchin og Sarah Tensey
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900

Mer om serien: http://www.itv.com/page.asp?partid=1876


LENKER
  • http://www.itv.com/page.asp?partid=1876