Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 24. oktober 2008 kl 00.05 Si at du elsker meg

Pinlig stillhet og en hemmelighet

Det oppstår pinlige pauser da David (Tim DeKay) blir med Katie (Ally Walker) til terapeuten. (Foto: Minotaur Int.)
Det oppstår pinlige pauser da David (Tim DeKay) blir med Katie (Ally Walker) til terapeuten. (Foto: Minotaur Int.)
David overrasker både Katie og seg selv, da han plutselig bestemmer seg for å bli med til parterapi hos dr. May.

Men terapitimen går ikke som planlagt. Etter et par pinlige pauser og en ektemann som ikke vet hvordan han skal oppføre seg, bryter Katie stillheten. Men da hun begynner å snakke om at David avviste hennes seksuelle tilnærmelser på bryllupsdagen, går han til motangrep.

En dypt begravd hemmelighet
Carolyn eksploderer i sinne og frustrasjon etter nok en negativ graviditetstest, og avslører en dypt begravd hemmelighet for Palek. Etter avsløringen møter han ikke opp hos dr. May som avtalt.

Jamie sliter fortsatt etter bruddet med forloveden Hugo, men skjønner plutselig at det ikke lenger er han som er problemet. Hun ender opp på kontoret til dr. May hvor hun blir stilt til veggs og innser at det hun som sliter med å være monogam i et parforhold.

Om serien
I denne amerikanske dramaserien følger vi tre par som går til den samme samlivsterapeuten, dr. May Foster. Det eldste paret, David og Katie, er gift og har to barn, men de har ikke hatt sex på over et år. Carolyn og Palek, som er i 30-årene, sliter med å bli gravide og har gjort sex til en plikt. Det yngste paret, Hugo og Jamie, klarer knapt å holde fingrene fra hverandre, men har vanskeligheter med å binde seg til hverandre.

Kvinnen, som skal rådføre de tre parene i samlivets mange utfordringer, spilles av den amerikanske skuespilleren Jane Alexander. I rollen som hennes ektemann Arthur, finner vi David Selby, som mange vil kjenne igjen som Richard Channing i "Falcon Crest".

Amerikansk dramaserie i ti deler (2007)
Originaltittel: Tell me you love me, series 1
Produsert av: Minotaur International Ltd.
I rollene bl.a.: Jane Alexander (May Foster), David Selby (Arthur), Michelle Borth (Jamie), Luke Farrell Kirby (Hugo), Ally Walker (Katie), Tim DeKay (David), Sonya Walger (Carolyn), Adam Scott (Palek)
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf. 23 04 41 01
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.no

LENKER
  • Les mer