Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 8. februar 2012 kl 20.45 Lydverket

Guns N’ Roses-hyllest


Den kontroversielle Guns N’ Roses-vokalisten Axl Rose fyller 50 år den 6. februar, og bandets klassiske debutalbum "Appetite For Destruction" har 25 års jubileum i år.

Et knippe av Norges beste musikere og største Guns N’ Roses-fans hyller bandet og mannen, og supergruppa spiller en eksklusiv coverlåt.

Oslo Ess og Rogalandsjenta Moi
Oslobandet avsluttet fjoråret med to utsolgte konserter på Rockefeller og Spellemannominasjon. Det var samme året som de startet med Urørtfinale og utgivelse av debutplaten "Uleste Bøker og Utgåtte Sko".

Med sin energiske pønkrock og norske tekster viderefører de arven til Jokke & Valentinerne og Raga Rockers i moderne innpakning. I Lydverket spiller de en akustisk hit og har premiere på splitter ny låt.

Rogalandsjenta Moi har holdt på med musikk i mange år, og har vært på vei til verdenslansering med amerikanske produsenter, før det ble alvorlige uenigheter. Hun startet på nytt gjennom NRK Urørt, og i fjor fikk hun suksess med sin fantastiske tolkning av Kaizers Orchestras "Hjerteknuser". I Lydverket tolker hun Guns N’ Roses på sin helt særegne måte.


Egenprodusert musikkprogram 2011
Programleder: Asbjørn Slettemark
Pressekontakt: Sarah Jordanson Fauske, Tlf: 415 06 747 / 23 04 40 64
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900