Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 9. desember 2006 kl 21.25 Med hjartet på rette staden

Fingert trafikk-ulykke

Politikonstabel Rob Walker i
Politikonstabel Rob Walker i "Med hjarte på rette staden". (Foto: Granada International)
Peter Robert, en mann hjemmehørende i Aidensfield, blir hardt skadd i noe som ser ut som en trafikkulykke. Føreren bare kjører videre, men politikonstabel Rob Walker får ikke tingene til å stemme.

Peter Roberts tilstand er kritisk. Det kommer etter hvert fram at påkjørselen ikke var noen ulykke, så politiet i Aidensfield trapper opp etterforskningen.

Øyevitne
Det viser seg å være flere mistenkte i saken. En rekke personer i byen har mulig grunn til å ville hevne seg nettopp på herr Roberts. Et øyevitne som dukker opp, så en ung mann bak rattet i bilen som var involvert i hendelsen.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette
dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2004)
Originaltittel: Heartbeat (sesong 14)
Kveldens episode: "Services rendered"
Produsert av: Granada International
Med bl.a. William Simons (Alf Ventress), Geoffrey Hughes (Vernon Scripps), Peter Benson (Bernard 'Bernie' Scripps), Sophie Ward (Helen Trent), John Duttine (George Miller), Derek Fowlds (Oscar Blaketon), David Lonsdale (David Stockwell), Tricia Penrose (Gina Ward), Jonathan Kerrigan (Rob Walker), Mark Jordon (Phil Bellamy), Gwen Taylor (Peggy Armstrong)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.no


LENKER
  • Mer om serien