Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 10. mars 2006 kl 00.15 Lydverket live: DumDum Boys

DumDum Boys i Dødens dal

DumDum Boys: Ingen tvil om at det blir show med DumDum Boys på scenen. (Foto: Sony Music 2002)
DumDum Boys: Ingen tvil om at det blir show med DumDum Boys på scenen. (Foto: Sony Music 2002)
En vokalist i bar overkropp og storslag, et band med et hav av hits på setlista, samt hjemmepublikum som vet å verdsette at favorittbandet er tilbake på scenen! I kveld kan du se Lydverkets opptak fra DumDum Boys sin konsert i Dødens dal høsten 2003 – det året bandet gjorde comeback etter mange år i dvale.

I løpet av sin karriere har DumDum Boys fått fire spellemannpriser og solgt godt over en halv million plater. Denne uka gleder de alle trofaste fans med en helt ny plate, den første siden de trakk seg tilbake i 1998.

At Norges kanskje aller største rockeband bestemte seg for å legge instrumentene på hylla til fordel for mer private geskjefter, skuffet mange den gang. Gleden var derfor stor for fansen da gutta i DumDum Boys i 2003 annonserte at de ville spille sammen igjen den sommeren.

Beste DumDum-opptak
Først ble det gjenforeningskonsert i Frognerbadet under Norwegian Wood-festivalen, deretter vendte gutta hjem til sine egne for å holde denne monsterkonserten i Dødens dal i Trondheim for 5 000 elleville publikummere.

Bandet har selv sagt til VG at Lydverkets opptak er det beste konsertopptaket som noensinne har blitt gjort av dem. I kveld får også seerne bli med på konserten fra Dødens dal, og det blir stor stemning og et svært potent band som tydelig er glade for å være tilbake!

Egenprodusert konsertopptak
Prosjektleder: Marius Hoel
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252