Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 18. februar 2000 kl 20.10 Beat for beat - tone for tone

Beat for beat - tone for tone

NRK1 fredag 18. februar kl 20.10
Beat for beat - tone for tone (10:16)

God miks hos Dyrhaug

I dag møter vi et bredt spekter av artister hos Ivar Dyrhaug i musikkonkurransen \"Beat for beat\". Han har i kveld fått med seg Unni Wilhelmsen, Espen Jørgensen, Håvard Bakke og Katrine Blomstrand sammen med sine faste pianister.

Unni Wilhelmsen er i disse dager aktuell med sin nyeste utgivelse \"Back in the Blonde\". Hun har vært helt i USA i New Orleans for å spille inn platen, og kritikken så langt har vært god. Med seg til USA hadde hun sin faste gitarist Espen Jørgensen, og han er også hennes kompanjong i dagens program.
Sammen skal de to gode vennene konkurrere mot skuespiller Håvard Bakke. Han er best kjent for sin rolle som \"Pelle\" i \"Pelle og Proffen\"-filmene fra 80- tallet, som all er basert på Ingvar Ambjørnsens romaner om nettopp disse to detektivguttene. Bakke hadde også enr elativt sentral rolle i NRKs dramasatsning \"Offshore\" som vi har kunnet følge med i hele fire år på skjermen. Ved hans side sitter Katrine Blomstrand som gjorde stor suksess i musikalen \"Sofies verden\" i høst. Selv om musikalen ikke ble så godt mottatt, ble hennes innsats som Sofies venninne, Jorunn, høyt verdsatt.

NRK1 fredag kl 20.10

Egenprodusert underholdnings- og musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Axel Hveding
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18