Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 26. april 1999 kl 20.00 Leo og Isabel

Leo og Isabel (t)

NRK2 mandag 26. april kl 20.00
Leo og Isabel (16:17)

Knute på tråden

Kjærligheten er ikke alltid enkel, ihvertfall ikke for Leo og Isabel. Det nyetablerte paret er stadig sjalu på hverandre og det topper seg da Leo blir borte til neste morgen etter en middag hos sin kvinnelige sjef.
Isabel har gledet seg til å gå på konsert med Leo. Men han har glemt avtalen og går i stedet på en middag hjemme hos sin sjef Julia. Isabel blir lei seg, men tar med gamlekjæresten Everett i stedet. Hun liker seg egentlig ikke, men tenker at det er passende straff for Leo.
Hun liker seg enda dårligere neste morgen. Leo er nemlig ikke kommet hjem. Slukøret dukker han opp og påstår han sovnet på sofaen hos Julia etter for mye vin. Isabel tror ikke på ham og tviler nå på hele forholdet deres.
Isabels søster Karen kunngjør samtidig at hun vil flytte fra sin mann Alan. Og lillesøster Jennifer har et forhold til sin gifte professor og blir nesten \"tatt på fersken\" av professorfruen. Her er det duket for romantiske forviklinger.

Om serien
\"Leo og Isabel\", som har originaltittelen \"Relativity\", er først og fremst en romantisk serie. \"Love is on the air\", sa produsentene selv
da de lanserte serien. Det var på tide med en TV-serie hvor romantikk, kjærlighet og familiebånd sto i høysetet. \"Leo og Isabel\" er en realistisk serie om moderne, komplekse kjærlighetsforhold.
Kimberly Williams, som spiller Isabel, ble først kjent fra filmen \"Father of the Bride\" og \"Father of the Bride II\" hvor hun spilte mot Steve Martin og Diane Keaton. Så returnerte hun til skolebenken, og dukket opp igjen i Hollywood etter endt utdannelse.
David Conrad, som spiller Leo, er egentlig teaterskuespiller. Han har også spilt i flere filmer, blant andre \"Snow White in the Black Forest\" mot Sigourney Weaver og Sam Neill og i filmen \"Under Heat\".

I rollene:
Isabel Lukens- Kimberly Williams
Leo Roth- David Conrad
Everettt Moreland- Randall Batinkoff
David Lukens- Cliff De Young
Eve Lukens- Mary Ellen Trainor
Doug Kroll- Adam Goldberg
Jennifer Lukens- Poppy Montgomery
Rhonda Roth- Lisa Edelstein
Hal Roth- Robert Katims
Jake Roth- Devon Gummersall
Barry Roth- Richard Schiff
Karen Lukens Bender- Jane Adams
Alan- Joseph Kell
Professor Schrader- Kip Gilman

Internettadresse:
http://www.crl.com/alfredo/friends/relativity/relativitymain.htm

NRK2 mandag kl 20.00

Amerikansk dramaserie fra 20th Century Fox
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56