Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 18. november 2003 kl 19.55 Forandring fryder

Ett-roms i Hjelmsgate

Caroline Hvidsten, Hilde Hummelvoll og  pappa Ole-Johan Hvidsten (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Caroline Hvidsten, Hilde Hummelvoll og pappa Ole-Johan Hvidsten (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
I Hjelmsgate på Frogner i Oslo bor Elisabeth Fossum og Caroline Hvidsten i hver sin ett-roms leilighet, kombinert oppholds- og soverom. Interiørkonsulentene Alexandra Villefrance og Mads Moe samt programleder Hilde Hummevoll tar utfordringen for siste gang denne sesongen.

Elisabeth Fossum har en jobb som gjør at hun er mye ute og reiser. Hun er nemlig flyvertinne, og som alle andre er det godt å komme hjem etter en reise. Og hva er vel bedre enn å komme til et trivelig og funksjonelt hjem – selv om det bare er ett rom? Naboen Caroline Hvidsten har fått hjelp av pappa Ole-Johan til oppussingen hos Elisabeth.

Caroline er sekretær i kommunikasjonsavdelingen i Norad, og hun er også interessert i å få forbedret, og forandret, sitt lille krypinn. Elisabeth har tilkalt sitt faderlige opphav, Jan Fossum, for å få hjelp med oppussingen hos Caroline.

Om serien
Oppussingen vi har fått ta del i gjennom seks programmer gjøres av naboen, som sammen med snekkeren Otto Robsahm og interiørkonsulentene Annett Sturk, Alexandra Villefrance, Mads Moe og Bengt Simonsen finner ut av og bestemmer hvordan tingene skal se ut. I løpet av 48 timer skal det males, snekres, pusses, pyntes og lakkes før eierne får se det endelige resultatet.

Hilde Hummelvoll er programleder for "Forandring fryder".

"Forandring fryder" er en populær serie som har samlet mange seere, på det meste rundt 700.000. Det er pr. i dag ingen planer om nye programmer, men at det ved en senere anledning blir flere "Forandring fryder" er slett ikke utenkelig.

Egenprodusert underholdning
Programleder: Hilde Hummelvoll
Prosjektleder: Wenche Solum
Pressekontakt: , tlf: 23 04 74 83


LENKER
  • Forandring fryder