Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 2. oktober 2002 kl 19.55 Borettslaget

Ingen suksess for Fatima

Narvestad og søsteren Ruth gjør sitt beste for å holde orden på Tertitten Borettslag. (NRK-foto: Ole Kaland)
Narvestad og søsteren Ruth gjør sitt beste for å holde orden på Tertitten Borettslag. (NRK-foto: Ole Kaland)
Kuram Silmandar har invitert konas familie til Norge slik at sønnen deres kan gifte seg med Fatima. Alt ser ut til å gå bra, helt til de langveisfarende avslører Silmandars bløff.

Silmandar har nemlig sagt at Fatima er god og rund, i stedet for veldig tynn som hun jo i virkeligheten er. De har til og med plassert en redningsvest under Fatimas kjole, men utkledningen er ingen suksess.

Bedre går det for sønnen i huset, Ali. Han har spurt banken om lån og fått tilslag. Nå kan han se seg om etter et lokale som egner seg til blomsterbutikk.

”Partnerbytte”
Yngve og Trude har virkelig funnet tonen, til Narvestads store fortvilelse. Yngve blir med Trude på bibelmøte Trude følger med Yngve til kjendisfest. Hos Narvestad, som oppfatter seg selv og Trude som et par, faller ikke dette i god jord, og når Tertitten i tillegg ikke går til topps i borettslagkonkurransen, er dagen totalt ødelagt for ham.

Ruth har tatt over for broren når det gjelder å holde Linda med selskap. Linda på sin side gjør sitt beste for å piffe opp Ruth, og samtidig få ut av henne alle opplysninger om Narvestad. Men det er skjær i sjøen. Hunden Tommy er for eksempel ikke i form….

Finske Piirkas inntreden på Grand Hotell var ikke vellykket, og nå har Aetat skaffet ham jobb på Kiwi i stedet. Han oppfører seg som vanlig, og konsekvensene blir fatale.

NRK Underholdning
Egenprodusert dokumentarsåpe
I rollene: Robert Stoltenberg
Regi: Vibeke Ringen
Prosjektleder: Axel Hveding, 23 04 91 12
Pressekontakt:Sabine Hammari , 23 04 99 18/90 18 36 10