Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 25. juni 2005 kl 19.40 Livet med Larkins

Gøy på landet

Skatteoppkrever Charley Carlton (Philip Franks) og Mariette (Catherine Zeta Jones).
Skatteoppkrever Charley Carlton (Philip Franks) og Mariette (Catherine Zeta Jones).
Pop Larkin, gubben sjøl, gjør seg klar til å skjære en åker i kveld, men ender opp som kommende svigerfar under heller dramatiske omstendigheter.

Skatteoppkrever Charley Charlton har tilbrakt en ellevill weekend med familien Larkin og våkner mandag morgen med nokså tåkete forestillinger om sin egen byråkratiske fremtid.

Høyst overraskende blir han dessuten gjenstand for nokså aggressiv flørt fra lokale størrelser som Pauline Jackson og Mariette Larkin. Her går det ei kule varmt!

Om serien
Livet med Larkins (Darling Buds of May) er basert på bøkene til H.E. Bates, og er spilt inn i England og Frankrike. Serien ble første gang sendt i 1991, og ble en voldsom suksess både her hjemme og i England. I sommer blir det gjensyn med den robuste engelske bondefamilien på NRK1.

Livet med Larkins ble også gjennombruddet for smellvakre Catherine Zeta Jones, som nå er en av Hollywoods største stjerner og er gift med Michael Douglas. Hun var 22 år da serien ble spilt inn og har rollen som eldstedatteren Mariette.

Serien tar oss med til året 1958, og livet er bare fryd og gammen hos familien Larkin. Familieoverhodet Pop Larkin har et hjerte av gull, men tar gjerne de rareste snarveier for å tjene noen slanter. Han er glad i mat, særlig ketchup, og han heller ned sterke cocktails med største fornøyelse.

Ma er den husmoderlige kraft som med all sin frodighet holder minimal orden i kaoset. Det vil si, orden er og blir en sterk overdrivelse i den familien. Paret har seks barn i alt.

Britisk dramaserie 1991
Originaltittel: Darling Buds of May (serie 1)
Produsert av: Yorkshire Television
Med David Jason, Pam Ferris, Catherine Zeta Jones, Philip Franks, Rachel Bell, Moray Watson, Julie Davies, Christina Giles, Katherine Giles, Stephanie Ralph, Ian Tucker.
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf 23 04 78 53 / 907 75 758

Bilde
Skatteoppkrever Charley Carlton (Philip Franks)LENKER
  • Les mer