Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 15. mai 2004 kl 22.30 Store Studio nachspiel

Hvor fascinerende er Nord-Norge på film?

Vokalisten i Gluecifer forteller om turnelivet i Tyskland.  (Foto: Jan Alsaker)
Vokalisten i Gluecifer forteller om turnelivet i Tyskland. (Foto: Jan Alsaker)
Det er det selvsagt delte meninger om. Anne Lindmo og Per Sundnes har invitert filmskaperen Knut Erik Jensen til en prat om film og Nord-Norge. Det norske bandet Gluecifer spiller svett og suveren rock i kveldens Store Studio nachspiel.

Gluecifer forteller også om sine tyske fans. Populariteten til bandet er faktisk så stor at det kjører en mann rundt i Tyskland med gitaristen i Gluecifer i bar overkropp malt på bilen sin. Vokalist Biff Malibu byr dessuten på en sosialantropologisk studie av det tyske rockepublikummet.

Om Store Studio nachspiel
Programserien Store Studio er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

I nachspiel-sendingene får seerne se hav som skjedde på nachspielet etter at tv-kameraene var skrudd av. Redaksjonen plukker ut det beste fra siste sesong. Her blir det dybdeintervjuer og musikalske ekstranummer som ikke er blitt vist på tv tidligere.

NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78,


LENKER
  • Les mer om Store Studio