Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 27. juni 2006 kl 23.10 Evig ung

Carl den store

Carl (Chris Coghill), snart 30, i
Carl (Chris Coghill), snart 30, i "Evig ung". (Foto: BBC)
"De sier at å leve på den måten, å gjøre det vi gjorde, partylife og ecastasy – det var som vi hørte til i det – men de sier at slikt går over, og hva jeg gjerne vil vite er hvor det blir av dem det ikke gikk over for," spør partyløven Carl. Den førende leder for guttelaget i den engelske serien "Evig ung".

Da Jon og Tina fortsatte å ha stevnemøte i hemmelighet i Jons bil, kokte det over for tenåringsdatteren Katie. Tina må derfor gjøre det slutt med Jon, for Katies skyld.

Sykepleieren Emma får et glimt av forloveden Andys mor Eileen, da Eileen blir flyttet over på kreftavdelingen. Andy engstes enda med da han får høre det.

Dyre kyss
Partyløven Carl får lov å stille seg selv en del spørsmål i ukens episode av "Evig ung". Nå opplever han at forretningene han har bygd opp sammen Rory faller i grus. Businesspartneren beskylder Carl for å ha stått i med hans kone. At det er feil, hjelper lite.

For det er Rorys unge tenåringsdatter Carl står i med.

Om serien
BBC-serien "Evig ung" er lagt til Manchester der de tre kameratene Andy, Carl og Jon oppdager at de ikke lenger er 20, men snart 30 år. Carl og Jon deler leilighet, mens Andy har samboer.

Trekløveret føler at tiden har løpt fra dem, og livets alvor treffer dem som en knyttneve i magen. Vennskapet mellom dem blir satt på mange harde prøver.

- "Evig ung" handler om slutten på en æra, om tre venner som livet tvinger til å bli voksne, oppsummerer Matt Greenhalgh som har skrevet serien. Han er selv nettopp passert 30, er nybakt far og kjenner godt til hva det vil si å engste seg for hva morgendagen vil bringe.

Serien har en fargerik scenografi, troverdige rollefigurer og et evig aktuelt tema.

Programmet er sendt tidligere.

Britisk underholdningsserie i ti deler (2003)
Originaltittel: Burn it (sesong 1)
Produsert av: A RED Production for BBC
Med: Chris Coghill, Lisa Faulkner, Kieran O'Brian, William Ash, Marsha Thomason, Anthony Cotton, Emma Lowndes, Jason Done og Melanie Brown
Pressekontakt: Steinar Dahl , tlf. 23 04 74 57